Maak een afspraak maatwerkkasten laklaag interieur

 

Maatwerkkasten mét excellente laklaag

Maatwerkkasten, die moeten een leven lang meegaan. Alles begint uiteraard bij de keuze van de materialen en de nodige expertise om kwaliteit te leveren. Toch tilt ook een perfect aangebrachte laklaag uw maatwerkkasten naar een hoger niveau. En daar hebben we Marc voor, onze lakker van dienst.

 

In ons atelier te Geel vindt u Marc steevast in zijn lakkerij, en dat al meer dan 15 jaar. De kneepjes van het vak, die kent hij door en door. Een perfectionist pur sang en de lat ligt hoog.

Aangenaam, Marc. Een job in de lakkerij, wat houdt dat zoal in?

“Voor onze maatwerkkasten schuur en plamuur ik alle platen. Daarna voorzie ik ze van een grondlaag en laklaag alvorens ze naar het atelier gaan voor verdere afwerking. Ook fineer borstel, kleur en vernis ik.”

 

Veel afwisseling dus. Komt er veel handwerk kijken bij het lakken van maatwerkkasten?

“Ja, toch wel. Al zorgt een schuurmachine voor de eerste afwerking van de vlakke kanten. Maar nadien moeten de maatwerkkasten met de hand bijgewerkt worden. Enkel zo kunnen we de zijkanten mooi afwerken en de nodige finesses aanbrengen.”

 


Maatwerkkasten van een laklaag voorzien, dat doen jullie lokaal?

“Klopt. We lakken alle maatwerkkasten in ons atelier in Geel. Door die lokale aanpak kunnen we snel schakelen als de klant bijvoorbeeld nog een extra onderdeel voor zijn maatwerkkasten wil bijbestellen. De doorlooptijd van onze lakkerij is immers slechts 1 week, terwijl we daar zeker 5-6 weken voor moeten rekenen als we de maatwerkkasten extern zouden laten lakken. Lokaal werken heeft dus zo zijn voordelen.”

Geldt dat ook voor de andere stappen in het productieproces van maatwerkkasten?

“Zeker weten. We creëren alles van hieruit, het hart van Casa Vero. Onze interieurarchitecten ontwerpen er de mooiste ruimtes, terwijl onze vakmannen met behulp van ons moderne machinepark de maatwerkkasten vervaardigen. Al onze creaties zijn dus van Belgische makelij.”

 

Zo’n lakkerij voor maatwerkkasten, daar is veel plaats voor nodig, lijkt me.

“De lakkerij neemt inderdaad een aanzienlijk deel van het werkhuis in beslag. Ze bestaat uit 3 zones. De eerste ruimte is 400 m² groot en voorzien van een afzuiging. En dat laatste is onmisbaar, aangezien ik daar de platen schuur. In de tweede zone zet ik de spuitlagen. Elke plaat krijgt er 3, maar moet tussenin telkens geschuurd worden. Als dat klaar is, begeef ik me naar de derde zone voor de afwerkingslaag. Daarnaast beschikt de lakkerij ook nog over een labo, waar ik alle lakken meng. De verhoudingen moeten immers helemaal goed zitten om kwalitatieve maatwerkkasten te garanderen.”

 

U hoort het al: kwaliteit en een sublieme afwerking staan bij Casa Vero voorop. Uw garantie voor een interieur met een extra dimensie.

 

Wilt u ook maatwerkkasten om u tegen te zeggen? 

 

 

Contacteer ons 

Ontdekken wat wij creëren?
Bekijk onze realisaties
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur
maatwerkkasten laklaag interieur